Een leerling van Hans Groen Podium Jong Actief

Een leerling van Hans Groen Podium Jong Actief

Leuk contact met ouderen. Mooie muziek. Samen luisteren. Beelden van Oud-Raalte. Verhalen van vroeger. Nostalgie. Loop eens binnen!

In september 2008 is het project Podium Jong Actief van start gegaan. Op initiatief van Hans Groen en Paulien Kappert van de Zorggroep De Leiboom wordt maandelijks een avond voor de bewoners van de Hartkamp in Raalte georganiseerd. Niet alleen leerlingen uit de Muziekpraktijk van Hans, maar iedereen die een optreden wil combineren met vrijwilligerswerk, krijgen de mogelijkheid om de handen uit de mouwen te steken.

Gezellige muziek, afgewisseld met foto’s uit het archief van Richard Woolderink en Geert Hannink over (Oud) Raalte en omstreken, zorgen voor een aangename sfeer. Overigens is iedereen van harte welkom om te genieten van de muziek en de foto’s.

Als vrijwilliger mogen de “artiesten” de bewoners van de kamers halen, koffie schenken, een hapje rondbrengen, een borreltje serveren (advokaatje met slagroom!), maar vooral ook gezellig met de ouderen een praatje maken.
In juni 2014 is Hans gestopt met Podium Jong Actief